Hold jul på labbet

Hold jul på labbet

 
Skrevet af Marie Lærke Justesen | 20. Sep 2011 | ILab notes

Den ultimative fremtidskombination til særlig julepris

 

Du kommer ikke tættere på fremtiden! På Innovation Lab har vi igen i år sammensat et juleprogram for jer, der elsker teknologi og vilde røverhistorier. I anledning af julen, et nyt års komme - samt alle andre gode undskyldninger for at lege med teknologi og drikke en øl, inviterer Innovation Lab til et underholdende foredrag om tidens teknologiske trends og tendenser og ikke mindst rundvisning i fremtidsudstillingen Demolab.

Foredraget

Har du nogensinde ønsket svar på spørgsmålet: Hvad har afsidesliggende afrikanske landsbyer, det technopumpende downtown Tokyo og symfonisk præcision i München med hinanden at gøre? Det er sjældent man ligefrem drager paralleller mellem så forskellige steder. Hos Innovation Lab gør vi det hver dag. Fremtiden spirer nemlig ikke bare frem i universiteternes forskningsmiljøer eller multinationale selskabers udviklingsafdelinger. Fremtiden drives af mennesker og ekstraordinære idéer – overalt!

Projektleder Thomas Wittenburg har samlet en række sjove og inspirerende øjenåbnere i et foredrag, som for alvor bringer dig på forkant med udviklingen. Hør blandt andet om fremtidens internet, bizarre brugerflader, og hvordan naturen driver udviklingen i den næste teknologiske guldalder.

Rundvisningen

Innovation Labs DemoLab er en enestående samling af banebrydende prototyper og skelsættende produkter. Her er robotter, skærme, chips, dippedutter og duppeditter taget direkte ud af julemandens elektronikværksted (ikke nødvendigvis en reference til Preben Mejer, red.).

Her kan man helt konkret udforske og prøve nye teknologier af, hvilket gør udstillingen til en af Innovation Labs mest efterspurgte ydelser. Og der er selvfølgelig testflyvning, ølrobot og masser af Segway-ræs!

Hver del tager ca. 45 min, og undervejs er Innovation Lab vært ved en kølig forfriskning og snacks. Innovation Labs julespecial er for virksomheder, som ønsker at forkæle deres medarbejdere med et anderledes julearrangement, der er underholdende på den øje-åbende-tabe-hagen-wow-det-er-godt-nok-fagre-nye-verden-agtige måde.

Kontakt straks Kristoffer Okkels på kristoffer@ilab.dk eller telefon 2921 4639 for at høre mere og booke et julearrangement for jeres virksomhed.

Innovation Lab A/S    Vestergade 58F    DK-8000 Aarhus C    +45 7027 7227    info@innovationlab.dk    CVR: 28699670